1YER MANİFESTO

Eğitimi, anlatım hastalığından kurtarmak için bir araya gelen bir EKİBİZ. Özerklik ve bağımsızlığı teşvik ediyor, ekibimizin ÖZ YÖNETİMİ yüksek insanlardan oluşmasına özen gösteriyoruz. Bütünün parçalarının toplamından daha fazla olduğunu biliyor, İŞ BİRLİĞİ yapıyoruz. Kendimizi tutkulu bir ÖĞRENEN olarak tanımlıyor, tüm öğrenenler için yeni bir ÖĞRENME ortamı yaratmayı hedefliyoruz. ETİK anlayışımızın temelini, öğrenenlerden beklediğimiz davranışları modellemek oluşturuyor. YARATICILIĞIN gerçek değerinin, FİKİRLERİ harekete geçirecek cesareti gösterince ortaya çıktığının farkındayız. Fikirlerimizi uygulamak için, LİDERLİĞİN mayasının GİRİŞİMCİLİK olmasından yola çıkıyoruz. TASARIM odaklı düşünmenin yaratıcı İNOVASYONLARIN kaynağı olduğuna inanıyor, DÖNÜŞÜMLÜ DÜŞÜNEREK yaşadığımız deneyimleri öğrenme fırsatına çeviriyoruz.