Türkiye’nin her yerinde Özel Bir Yer Okulları açmak hedefiyle çıktığımız yolculukta önceliğimiz eğitime inanan girişimcilerle yol almak olacaktır. Bu nedenle kendi işini yapmak isteyen ve bu arada çocuklar için çalışmayı odağına almış olan kadın girişimci adaylarıyla 20 Mart 2018 tarihinden itibaren görüşmelere başladık; şimdi de anaokulu + ilkokul + ortaokul kurmak isteyen girişimcilerle görüşmelere başladık. Bu kapsamda çocuklar için Özel Bir Yer kurmak isteyen girişimcilerin aşağıdaki formu doldurmaları yeterli olacaktır.

1YER ANAOKULLARI BAŞVURU FORMU

Okul Kurucusuna ait;